Tervetuloa tutustumaan minuun ja palveluihini!

Olen Johanna Tossavainen, Yhdessä terapiapalvelut perustaja ja osakas sekä Mamazen.fi toinen perustaja. Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, psykofyysinen fysioterapeutti, pilatesopettaja sekä äitiys- ja perheliikuntavalmentaja, joka on erikoistunut lantion alueen fysioterapiaan, raskaana olevien ja synnyttäneiden tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen sekä kipu- ja TMD-fysioterapiaan.

Olet tervetullut vastaanotolleni kaikissa elämän vaiheissa, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Autan sinua mielelläni muun muassa erilaisten lantionpohjan toimintahäiriöiden ja kipujen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä esim sektio- ja episiotomia-arpien kuin purentalihasten hoitoon ja käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotollani hoidan myös pelko-, trauma-, ja SERI-taustaisia asiakkaita.

Fysioterapiassa etenemme yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti. Vastaanotolla keskivartalon ja lantionpohjan tutkimisessa sekä harjoittelun suunnittelun tukena voidaan hyödyntää ultraäänilaitetta (ultraäänitutkimus sisältyy vastaanoton hintaan). Lantionpohjan sisätutkimus voidaan tehdä asiakkaan toivoessa/tarpeen mukaan. 

Tavoitteeni ammattilaisena on luoda sinulle turvallinen tila ja aika keskittyä hyvinvointiisi ja sitä lisääviin tekijöihin voimavarasi huomioiden. Tulethan vastaanotolleni sellaisena kuin olet.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni myös lymphatouch arpien ja turvotuksen hoitoon, purentalihasten käsittelyyn tai rentouttavaan hierontaan. Lue lisää palveluistani Yhdessä terapiapalveluissa sekä Turun Felicitas Mehiläisessä. Verkkovalmennuskurssini odottajille ja synnyttäneille löydät Mamazenin sivuilta. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni ja/tai valmennuksiin!

Laita minulle viestiä

ja katsotaan yhdessä miten voin auttaa sinua!

Seuraa somessa