VALMENNUSPAKETIT

Tilaa ilmainen starttivalmennus

(emme koskaan luovuta tietoja kolmansille osapuolille)
Kenelle valmennuspaketit sopivat?
Harjoitteet sopivat kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Harjoitteet on suunniteltu niin, että niitä on turvallista tehdä itsenäisesti kotona. Huomioithan kuitenkin että olet käynyt synnytyksen jälkeen jälkitarkastuksessa ja saanut lääkäriltäsi luvan aloittaa vaativamman harjoittelun. Lantionpohjan lihasten tunnistamis- ja aktivointiharjoitteet voit aloittaa heti synnytyksen jälkeen.
Kuinka paljon ja miten harjoittelen?
Raskaana olevan liikunta- ja palaudu synnytyksestä-valmennuspaketit ovat koostettu niin, että voit valita fiiliksen mukaan mitä kehonosia milloinkin haluat harjoittaa. Suositeltavaa on harjoitella lihakset lämpimänä, joten huomioithan alkulämmittelyn ennen harjoittelua esim. reipas kävely tai kevyt marssi 5-15 minuuttia. Tärkein lihasryhmäsi on lantionpohja, joiden aktivointiharjoitteita olisi hyvä tehdä aina ennen muiden harjoitteiden tekemistä. Parhaimman tuloksen harjoittelulle saat, kun yhdistät harjoitteluun Huolla kehoasi-valmennuspaketin kehonhuoltoharjoitteet, jotka voit tehdä joko erillisenä harjoitteluna tai muun harjoittelun jälkeen.
Kuinka paljon harjoittelu vie aikaa?
Harjoitteiden tekemiseen kuluva aika on riippuvainen siitä, miten haluat koostaa harjoituksesi. Esimerkiksi lantionpohjan lihasten harjoitteluun käytettävä aika on vain noin 5-10 minuuttia! Voit kuitenkin koostaa harjoituspaketin liikkeistä itsellesi mieluisan kokonaisuuden valitsemalla haluamasi liikkeet – tällöin voit helposti säädellä harjottelun kestoa.
Mitä, jos minulla herää kysyttävää valmennuspaketeista?
Meille Pelvic Fysiolle voit aina halutessasi laittaa verkkosivujemme tai somekanaviemme kautta viestiä, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Äitiysliikuntaan erikoistuneina fysioterapeutteina haluamme auttaa sinua harjoittamaan kehoasi turvallisesti ja oikein. Ethän epäröi siis ottaa meihin yhteyttä.

Jäikö kysyttävää?

Hyväksyn, että Pelvic Fysio tallentaa antamasi tiedot (emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille)