PALAUDU SYNNYTYKSESTÄ – Lantionpohjan lihasten harjoittelu & suorien vatsalihasten erkauman ennaltaehkäisy- ja kuntoutus

39,90 

tuotetunnus (SKU) V02 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hei ihanainen!

Valmennuspaketin avulla:

  • Opit, kuinka tunnistaa ja aktivoida lantionpohjan lihakset oikein ja turvallisesti.
  • Opit, kuinka harjoitella lantionpohjan lihaksia suositellun harjoittelumäärän mukaisesti oikein ja monipuolisesti.
  • Opit, kuinka rentouttaa lantionpohjan lihaksia eri alkuasennoissa sekä mielikuvaharjoituksilla.
  • Opit, kuinka säännöllinen ja monipuolinen keskivartalon syvien lihasten harjoittelu edistää niin lantion alueen kuin keskivartalon palautumista.
  • Opit, kuinka harjoittelu ennaltaehkäisee ja vähentää lantionpohjan laskeumia, virtsankarkailua sekä alaselkäkipuja  .
  • Opit, kuinka harjoittelulla voit kuntouttaa lantion alueen toimintahäiriöitä, kuten virtsankarkailua ja alaselkäkipuja.
  • Opit, miten tunnistaa ja testata suorien vatsalihasten erkauman, sekä kuinka voit kotona kuntouttaa erkaumaa.

Harjoitteet on suunniteltu auttamaan äidin kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä. Voit tehdä harjoitteita riippumatta siitä, oletko juuri saanut lapsen tai olipa synnytyksestäsi kulunut jo useampi vuosi. Valmennuspaketin avulla opit kuinka tunnistaa ja aktivoida lantionpohjan lihakset oikein ja turvallisesti, sekä kuinka harjoitella lantionpohjan lihaksia monipuolisesti suositellun harjoittelumäärän mukaisesti. Opit kuinka rentouttaa lantionpohjan lihaksia eri alkuasennoissa sekä mielikuvaharjoituksilla. Lisäksi saat selkeät harjoitteluohjeet suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen synnytyksen jälkeen sisältäen erkauman tunnistustestit. Säännöllisellä ja monipuolisella keskivartalon syvien lihasten harjoittelulla voit edistää niin lantion alueen kuin keskivartalon palautumista sekä ennaltaehkäistä ja vähentää virtsankarkailua, lantionpohjan laskeumia sekä alaselkäkipuja.

Vastuu omasta kehostasi ja harjoittelusta on sinulla, joten muistathan toteuttaa kaikki harjoitteet kuunnellen ja kunnioittaen kehoasi.

Muistathan, että valmennuspaketti on henkilökohtainen, eikä sitä tekijänoikeuksellisista syistä ole oikeutta jakaa edelleen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PALAUDU SYNNYTYKSESTÄ – Lantionpohjan lihasten harjoittelu & suorien vatsalihasten erkauman ennaltaehkäisy- ja kuntoutus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *